| | |
| SEKCJA A ROLNICTWO, LEŚNICTWO, ŁOWIECTWO I RYBACTWO |
| |
| SEKCJA B GÓRNICTWO I WYDOBYWANIE |
| |
| SEKCJA C PRZETWÓRSTWO PRZEMYSŁOWE |
| |
| 10 PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH |
| |
| 10.1 Przetwarzanie i konserwowanie mięsa oraz produkcja wyrobów z mięsa |
| |
| 10.2 Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków |
| |
| 10.3 Przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw |
| |
| 10.4 Produkcja olejów i tłuszczów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego |
| |
| 10.5 WYTWARZANIE WYROBÓW MLECZARSKICH |
| |
| 10.6 Wytwarzanie produktów przemiału zbóż, skrobi i wyrobów skrobiowych |
| |
| 10.7 Produkcja wyrobów piekarskich i mącznych |
| |
| 10.8 Produkcja pozostałych artykułów spożywczych |
| |
| 10.81 Produkcja cukru |
| |
| 10.82 Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych |
| |
| 10.83 Przetwórstwo herbaty i kawy |
| |
| 10.84 Produkcja przypraw |
| |
| 10.85 Wytwarzanie gotowych posiłków i dań |
| |
| 10.86 PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ |
| |
| 10.89 Produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana |
| |
| Kontrola koncentracji |
| |
| Pozostałe |
| |
| 10.9 Produkcja gotowych paszy i karmy dla zwierząt |
| |
| Kontrola koncentracji |
| |
| Ochrona zbiorowych interesów konsumentów |
| |
| Pozostałe |
| |
| 11 PRODUKCJA NAPOJÓW |
| |
| 12 PRODUKCJA WYROBÓW TYTONIOWYCH |
| |
| 13 PRODUKCJA WYROBÓW TEKSTYLNYCH |
| |
| 14 PRODUKCJA ODZIEŻY |
| |
| 15 PRODUKCJA SKÓR I WYROBÓW ZE SKÓR WYPRAWIONYCH |
| |